Inschrijven Tentoonstelling Postex 2017

Written by Super User

Procedure inschrijven Postex:

Deze Postex dient voor inschrijving voor de tentoonstelling gebruik te worden gemaakt van een nieuw inschrijfformulier. Dit formulier treft u hierbij aan. Met ingang van deze procedure wordt niet meer gewerkt met voorinschrijvingen, maar direct met definitieve inschrijvingen.

De uiterste datum van inzending is 1 mei 2017. Aanmelding s.v.p. inzenden per post, met bijgesloten de plannen ten behoeve van de jury in tweevoud.

Het thema voor 2017 is ‘Het Muntstelsel door de eeuwen heen’. Inzenders met dit thema hebben absoluut voorrang boven andere inzendingen. Voor nadere informatie: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

De tentoonstelling betreft categorie 2, 3 en propaganda.

Het inschrijfformulier voor deelnemers aan de tentoonstelling van Postex 2017 treft u onderstaand aan, als een PDF versie. Dit formulier kunt u uitprinten en invullen

Inschrijfformulier Postex 2017 (PDF versie)

Wanneer en Waar

Written by Super User

De Postzegelshow POSTEX 2017 wordt zoals altijd gehouden in de grote zaal van de Americahal, Laan van Erica 50 7321 BX Apeldoorn. De goed verlichte tentoonstellingszaal heeft een vloeroppervlakte van 4200 vierkante meter. Op vrijdag 20 oktober is Postex geopend van 10.00 tot 17.00 uur, op zaterdag 21 oktober van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag 22 oktober van 11.00 tot 16.00 uur. Toegangsprijs bedraagt € 5,00 per persoon, de jeugd t/m 17 jaar heeft gratis toegang. Op vertoon van de KNBF ledenpas ontvangt u €1,00 entree korting.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer en auto

Met het openbaar vervoer is de Americahal uitstekend bereikbaar. U kunt met de trein naar Apeldoorn komen, naast het terrein van de Americahal ligt het nieuwe Station Apeldoorn De Maten.

POSTEX is ook goed met de auto bereikbaar en de kans op files is klein, waar u ook vandaan komt. Neem de A50 afrit 24 Apeldoorn-Teuge, vervolgens rijdt u richting centrum, na ongeveer 1 kilometer bij de stoplichten linksaf, dit is de Laan van Erica. Na ongeveer 100 meter aan uw rechterhand vindt u de Americahal. Er is voldoende parkeergelegenheid. Parkeerkosten bedragen €4,- per auto per dag.

Route plannen

Hieronder kunt u uw route plannen. Deze kunt u hierna uitprinten om mee te nemen.Welkom op Postex 2017

Written by Super User
Voor elke postzegelverzamelaar wat wils
De Nederlandsche Vereeniging van Postzegelverzamelaars organiseert i.s.m. de Gezamenlijke Stuurgroep Evenementen (GSE), een samenwerkingsverband van de Koninklijke Nederlandse Bond van Filatelistenverenigingen (KNBF), de Nederlandse Vereniging van Postzegelhandelaren (NVPH) en PostNL, dit jaar voor de negentiende maal de nationale Postzegelshow POSTEX 2017.

Een groots filatelistisch evenement voor de verzamelaar en het hele gezin. Met een actief kijk-doe- programma met onder andere:
Jeugdfilatelie, handelarenstands, PosNL, Dag van de Postzegel, promotiestands van gespecialiseerde filatelisten verenigingen, tentoonstelling, postzegelbergen, gratis taxaties van verzamelingen en losse postzegels en nog veel meer.

Ook voor niet-filatelisten is ruime aandacht zoals een tentoonstelling van Creatief met / door postzegels.

Organisatie Postex 2017

Written by Super User

Postex wordt georganiseerd door volgende personen en organisaties: